• tr

AKADEMİ’DE GELECEĞİN YAPIMCILARI YETİŞİYOR

Bahçeşehir Üniversitesi ve İnsignia Yapım işbirliği ile hayata geçirilen Yapımcılık Akademisi, 24-25. Şubat 2018 Cumaretsi-Pazar günü öğrencilerin yoğun katılımıyla Bahçeşehir Üniversitesi Galata Kampüsü’nde gerçekleşti. ‘Karşılaştırmalı Dünya Film Endüstrisi’ başlığı altında gerçekleşen derslerde, Yard. Doç. Dr. Erkan Büker ve Yapımcı Doruk Acar Amerika, Hindistan, Çin ve Japonya gibi büyük sinema pazarlarının dünyadaki yeri hakkında bilgi verdi. Warner Bros, Universal, Paramount, Walt Disney gibi dünyanın en büyük yapım şirketlerinin gişe, oyuncu ve prodüksiyon rakamlarının karşılaştırmalı olarak anlatıldığı derslerde, Bollywood sinemasına da özel olarak yer verildi.Toplam 16 hafta sürecek olan Yapımcılık Akademisi, sektöre yetenekli yapımcılar yetiştirmeyi hedefliyor.

Kayıt Formu